Virupa-Hoofdfoto

“Samen met Plan X Events heb ik diverse jubileumfeesten georganiseerd voor ons bedrijf Virupa B.V. Tot volle tevredenheid mag ik wel zeggen. Met haar goede ideeën en jarenlange ervaring kom je uiteindelijk op een op maat gesneden event voor jouw bedrijf.

Met Evelien worden de puntjes op de i gezet. Ze heeft veel contacten in deze wereld en dat maakt het organiseren en/of contracteren van artiesten een stuk makkelijker.

Ze laat niets aan het toeval over en dit resulteert dat op de dag zelf mogelijke problemen al zijn uitgesloten. Verder doet ze de begeleiding gedurende het event zelf zodat je je als bedrijf niet druk hoef te maken of alles vlekkeloos verloopt. En als medeorganisator kun je zelf ook genieten van het jubileumfeest. Evelien houdt de begeleiding en organisatie strak in eigen hand en ontzorgt je volledig.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over de samenwerking met Plan X Events en dat bij een volgend jubileum ik zeker weer gebruik zal gaan maken van haar diensten”

Erwin Markerink, Virupa BV

“Al meerdere jaren heb ik samen met Evelien mogen werken. Ik werk graag met haar samen. Ze weet ieder evenement tot in detail te organiseren. Als ik denk aan Plan X Events / Evelien denk ik aan: Uitwerken van totaal concepten, oog voor detail, staat open voor ideeën, creatief en out of the box denken, vertrouwen, perfectionisme, behouden van overzicht en korte lijnen (communicatie)

De reden dat wij het uitbesteden is voornamelijk de tijd die het organiseren van een evenement met zich mee brengt. Het is lastig om een goed evenement neer te zetten en tegelijkertijd te focussen op je eigen werk.

Ik zou Plan X Events zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Met de ervaring en kennis die Evelien heeft, weet ze telkens een evenement tot een goed einde te brengen. De totaal service ervaar ik als prettig. Meedenken van een thema, het uitwerken van een creatief concept, de totale coördinatie van het evenement inclusief de op- en afbouw  tot en met de evaluatie”

Ilona Jansen, directiesecretaresse Kaemingk Season Decorations

2.1.B complintenten Kaemingk
2.1.C complimenten

“Evelien, Wat hebben we samen een prachtig geluk mogen organiseren. Bedankt voor je harde werken, je hebt bergen verzet en alles tot in de puntjes voor elkaar gekregen. Complimenten”.

Ragna Schapendonk, directeur Special Olympics Nederland