Gewoon een open dag of ongewoon een bedrijfsfestival?

Een open dag voor personeel en hun familie en uw relaties geeft u de kans om u van uw beste kant te laten zien. Dat begint met uw reden om een open dag te organiseren, maar heeft u al eens bedacht wat de beleving van een bedrijfsfestival u (nog meer) brengen kan?

Draagvlak en begrip, ja.

Een belevenis voor alle zintuigen, zeker!

Binding met uw personeel, precies.

Fans onder hun familie en relaties van uw bedrijf, inderdaad.

Pakt u uw open dag nóg beter aan, dan vergroot u het effect. Denk aan het genereren van ambassadeurs en naamsbekendheid. En daarmee aan de continuïteit van uw bedrijf.

Maximaal resultaat door een onvergetelijke open dag

Dat is precies, waar wij event managers ons mee bezig houden: maximaal resultaat halen uit uw open dag. U en uw mensen kunnen zich bezighouden met de eigen taken, terwijl wij alles verzorgen voor een event vol beleving. Waar alle zintuigen worden geprikkeld en de ervaring nog lang nagalmt. Zeker wanneer wij ook de opvolging voor u organiseren. Zo is het effect blijvend.

Van een kijkje achter de schermen tot…

Naast een uitgebreide rondleiding in uw bedrijf is de open dag een uitstekende gelegenheid om bijvoorbeeld een setting in festivalsfeer te creëren. De ongedwongen sfeer in combinatie met inhoudelijke informatie zorgt voor een onvergetelijke beleving. Nodig daarbij dealers en leveranciers uit om hun producten uit te leggen of zelf te proberen. Uitstekend geregeld werkt een of meerdere open dagen synergie in de hand.

Wilt u een open dag organiseren, waarover men lang napraat? En waarvan u het resultaat nog jaren voelt?

Ik wil een afspraak

Een succesvol event organiseren?

Geef in dit formulier aan wat wij voor u kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Evelien*. Zij helpt u graag verder.