Events waarmee u geschiedenis schrijft

Uw bedrijf is uniek. U heeft reden om trots te zijn op medewerkers, uw producten en/of diensten Dat laat u graag zien aan de rest van de wereld. Uw doel is een onuitwisbare indruk bij hen achter te laten.

“Uw organisatie verdient een onvergetelijk evenement, waarmee u geschiedenis schrijft”.

Wist u dat uw event een serieus aandeel heeft in de strategie en marketing van uw bedrijf? En dus van invloed is op uw bedrijfsresultaten? Dat u met uw evenement werkt aan klantenbinding, personeelsbehoud en ambassadeurschap? Daar dragen wij graag aan bij.


Naar interessante ontmoetingen met impact

Vaak leveren evenementen nog te weinig op en zijn de bijeenkomsten niet interessant genoeg. Ze leveren daardoor onvoldoende resultaat.

“Ik vind dit zonde van de investering en de kansen voor het evenement. De gevolgen van een te weinig doordacht evenement zijn namelijk groter dan alleen het gevoel van genodigden dat zij hun tijd verdoen. Het doet afbreuk aan uw imago. Mensen hebben namelijk de neiging negatieve feedback sneller te delen dan een positieve ervaring”.

Evelien Schuurman, eigenaar Plan X Events


Een onvergetelijke indruk!

Juist daarom is het goed neerzetten van een evenement vol beleving zo belangrijk. Maak een onvergetelijke indruk, bindt relaties en medewerkers aan u en zet mensen in beweging met een creatief concept! Prikkel alle zintuigen en geef ze een ervaring die blijvend is!


Geschiedenis schrijven door beleving

“Ik geloof in de kracht van live communicatie. Een evenement is het krachtigste middel om uw boodschap te communiceren. Omdat mensen het beleven. Ze zijn fysiek aanwezig en voelen, horen, zien, ruiken en proeven uw boodschap. Wilt u emotie overbrengen, dan moet u mensen raken. Wij creëren deze beleving, die precies dát doet.”

Met meer dan 20 jaar ervaring weet ik, dat door de juiste ‘snaar’ te raken u meer uit uw evenement haalt. Uw klanten- en relatiedag, open huis of opening, productpresentatie, jubileum, personeelsfeest of kennisevent is een krachtig middel om uw boodschap te vertellen. Een boodschap met een permanente, onvergetelijke herinnering. En met als resultaat: mensen raken, inspireren, motiveren, verbinden en in beweging brengen.


Zekerheid van professionele kwaliteit

  • 24 jaar ervaring met de organisatie van zowel kleine als complexe grote events
  • Een groot netwerk aan professionals, vakspecialisten en leveranciers
  • Voor elke evenementenproject stellen we een team van vakspecialisten samen, afhankelijk van de opdracht en de behalen doelstellingen
  • U kunt terecht voor het hele traject van idee, voorbereiding tot en met de productie en de nazorg van het evenement of voor een deelorganisatie van uw event
  • Totaalconcepten: one stop shop voor uw event. U heeft één contactpersoon
  • Plan X Events is aangesloten bij het centrum voor live communicatie CLC-Vecta

Evelien Schuurman: ‘Mijn evenementenbagage past niet in een koffer’

Het regelen en organiseren zit in mijn DNA. Van jongs af aan regelde en organiseerde ik altijd allerlei activiteiten, zelfs al op de basisschool. Na mijn studies activiteitenbegeleiding en Recreatie & Toerisme werkte ik voor één van de eerste evenementenbureaus van Nederland, waarmee ik samen promotionele activiteiten en bedrijfsevenementen op poten zette.


Mijn evenementenbagage mee in Plan X Events

In verschillende functies werkte ik mee aan vele publieksevenementen zoals het Lowlands Festival, de festiviteiten in Arnhem tijdens het EK voetbal en het NK Living Statues, Koninginnedag en -nacht, de start van de Eneco Tour en het Internationaal Korenfestival.

Plan X Events richtte ik op in 2006. Omdat het organiseren in mijn DNA zit. Omdat ik voor elk evenement, voor elke opdrachtgever de meest krachtigste ontmoeting wil organiseren. Ik haal alles uit de kast om samen met de opdrachtgever het maximale uit het event te halen.

De energie en het enthousiasme van tevreden deelnemers en bezoekers in combinatie met een goed resultaat is mijn drijfveer. Door nauwe samenwerking met een team van vakspecialisten en de opdrachtgever maken we samen evenementen, bijeenkomsten, ontmoetingen niet alleen leuker maar ook waardevoller, efficiënter en met een blijvende indruk.

Wilt u weten welke belevenissen georganiseerd zijn? Bekijk het portfolio


Welk type event wilt u organiseren?

Online & Hybride Events
Relatie Events
Klantendag
Jubileum
Kennisevents
Personeel Events
Personeelsfeest
Evenement op eigen locatie
Open dag
Event- en Projectmanagement