Uw klanten- of relatie event verstevigt de band

Een klant behouden is goedkoper dan een klant werven. Elke marketeer weet dit. Daarom is een sterke band opbouwen essentieel voor de gezondheid van uw bedrijf.

Wat als u ambassadeurs maakt van uw opdrachtgevers, kopers en leveranciers? En u de omzet verhoogt door meer verkoop? Een klanten- of relatie event doet dat.

En wij weten hoe. Als eventmanagementbureau creëren we samen met u een klanten- of relatiedag, die mensen raakt en sfeer creëert. Die hen meeneemt in uw boodschap en een ervaring meegeeft die ze onthouden.

Een speciale klantendag die ambassadeurs maakt

Klantbehoud en klantenbinding kan op vele manieren. Naast topprestaties en een uitstekende service leveren is er geen betere manier om uw prospect, opdrachtgever of koper aan u te binden door een speciale klantendag.

Zo kunt u uw klantendag insteken met een mix van informatie- en kennisoverdracht met samen iets leuks doen. Organiseer een workshop over het gebruik van uw product, een golfevenement of een indrukwekkende productpresentatie. Mensen leren elkaar op een andere manier kennen. Met de juiste aanpak werkt u aan klantenbinding.

Ik wil een afspraak

Uw officiële, feestelijke opening

U bent verhuisd naar een nieuw pand of opent een vestiging. Dat wilt u vieren met uw klanten, dealers, relaties en leveranciers.

De feestelijke opening is ook een marketingcommunicatietool, waarmee u uw bedrijf stevig neerzet en ondertussen de band met al uw zakelijke relaties aanhaalt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bijzondere openingshandeling, een motiverende spreker, een rondleiding en verrassend entertainment. Met een juiste mix van inhoud, interactie en sfeer creëert u een ervaring die een blijvende indruk maakt bij uw genodigden.

Wilt u een onuitwisbare indruk maken?

Ik wil een afspraak

Open dag

U bevordert de klantenbinding en het begrip van uw zakelijke relaties met een kijkje in uw keuken. Op een open dag laat u zien wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. Wat u doet, voor wie en hoe. Zo helpt een rondleiding om uw bedrijf beter te leren kennen. En demonstraties van uw producten of onderdelen ervan door uw leveranciers bieden bovendien een win-winsituatie voor iedereen die dag.

Met uw open dag stimuleert u de bekendheid en daarmee de verkoop.

Ik wil een afspraak

Een succesvol event organiseren?

Geef in dit formulier aan wat wij voor u kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Evelien*. Zij helpt u graag verder.