Jubileumfeest? Maak er een unieke beleving van

Elk jubileum is een mijlpaal voor uw bedrijf. En daarmee is het dé uitgelezen gelegenheid om iedereen, die een bijdrage levert aan het succes van uw bedrijf, in het zonnetje te zetten. Dit is het moment om deze viering in te zetten als marketingcommunicatiemiddel en zo uw naamsbekendheid verder uit te bouwen. Een mijlpaal, die nog lang erna wordt aangehaald als ‘een unieke ervaring.’

Heeft u al bedacht hoe u uw bedrijfsjubileum wilt vieren? Wilt u er meer uit halen dan een mooie viering? Schakel ons in als eventmanager van uw jubileumfeest.

Uw jubileum, een jaar lang onder de aandacht

Met uw 10-, 25-, 40-, 50 of zelfs 100-jarig jubileum kijkt u terug en vooruit. U pakt graag uit om de bijzondere boodschap van deze mijlpaal over te brengen. En er een echt feest van te maken. Een jubileum duurt bovendien een heel jaar. Dat geeft u de mogelijkheid om een jaartraject uit te zetten en uw naam stevig neer te zetten.

Hebt u een jubileum in het vooruitzicht? Wilt u er een unieke beleving van maken? En gebruikt u deze gelegenheid graag om uw naam als merk neer te zetten? Wij helpen u met het waarom, wat, waar, wanneer, met wie en hoe.

Ik wil een afspraak

Een succesvol event organiseren?

Geef in dit formulier aan wat wij voor u kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Evelien*. Zij helpt u graag verder.