Personeelsfeest die uw mensen aan u bindt

Uw personeel is uw kostbaarste bezit. U wilt het personeelsverloop zo laag mogelijk hebben en uw beste medewerkers vasthouden. Hen het gevoel geven dat ze bij het bedrijf horen. En motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Dat is tegenwoordig best een uitdaging. Dus wanneer u een personeelsfeest organiseert, is dat een gelegenheid om uw medewerkers te bedanken en te vertellen dat u trots op hen bent. Om de onderlinge contacten te bevorderen. Hen mee te krijgen met uw koers, missie en visie, zodat zij ambassadeurs worden van uw bedrijf.

Hoe creëert u een verrassend, creatief en origineel personeelsfeest?

Uw mensen voelen graag dat ze belangrijk voor u zijn. U kunt hen tijdens een personeelsdag de beleving geven die dat gevoel oproept. Wij weten hoe u dat gevoel creëert, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Dit doen we door een spraakmakend en verrassend concept, een passend uitnodigingstraject en een juiste mix van entertainment, interactie, goede catering en een stijlvolle aankleding. De beleving zet uw mensen ook na het feest in beweging.

Familiedag

Het thuisfront en het werk van uw medewerkers hebben invloed op elkaar. Begrijpt de familie rond uw mensen wat voor bedrijf u precies bent en wat uw mensen doen, dan creëert u een breed draagvlak.
Wilt u grote en kleine fans? Denkt u eens aan een familiefestival boordevol actieve, culinaire en verrassende ingrediënten. Eventueel op uw eigen locatie, zodat de familiedag vrijwel volledig is vrijgesteld van de WKR.

Is dit wat u zoekt? Laat uw familiedag dan over aan een evenementenorganisatiebureau als Plan X Events.

Uw personeelsdag; ideeën, ontzorgen, organiseren en meedenken

Wij zorgen dat uw management support of marketingafdeling zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij helpen met creatieve ideeën en de volledige productie zoals catering, technische voorzieningen, locatie, communicatie, veiligheid, aankleding en entertainment.

Wilt u een personeelsfeest dat positief doorwerkt op uw personeelsverloop en uw bedrijfsresultaten? Laat hem dan organiseren door ons evenementenorganisatiebureau.

Ik wil een afspraak

Welk type personeel evenement wilt u organiseren?

Een succesvol event organiseren?

Geef in dit formulier aan wat wij voor u kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Evelien*. Zij helpt u graag verder.