Uw personeelsevenement

Met uw personeel event laat u gemakkelijk een andere kant van uw bedrijf zien. U hebt iets te vieren, wilt uw medewerkers in het zonnetje zetten, kennis overdragen of een speciale boodschap overbrengen. Uw personeelsdag is bovendien een uitgelezen moment om uw personeel aan u te binden en teams beter te laten samenwerken. En hen mee te nemen in uw doelen, missie en visie.

Commitment van uw medewerkers genereren

Uw personeelsfeest, familiedag, open huis, kerstfeest of jubileum wordt een viering en een event om elkaar op een andere manier te leren kennen. Een personeelsfeest, workshop of teambuildingdag mixt het samen zijn en samen doen met het gevoel er echt bij te horen. En gezien te worden. Tijdens uw familiedag of open dag vergroot u het draagvlak van het thuisfront van uw medewerkers.

Een personeel event met impact

Bedenk wat het voor uw bedrijf betekent wanneer uw beste mensen blijven. Als de productiviteit omhoog gaat, doordat de samenwerking tussen uw medewerkers en afdelingen soepel verloopt? En zij gemotiveerd zijn hun beste beentje voor te zetten?

Wetende dat dit het doel kan zijn van uw personeelsevenement, laat u deze dan onderdeel zijn van uw personeelsbeleid?
Ja, toch!

“Als ik denk aan Plan X Events denk ik aan: Uitwerken van totaal concepten, staat open voor ideeën, creatief en out of the box denken, vertrouwen, perfectionisme, behouden van overzicht en korte lijnen (communicatie)”.

Ilona Jansen, directiesecretaresse Kaemingk Season Decorations

En wilt u uw personeel event organiseren op eigen locatie? Wij regelen alles voor u, van vergunningen, catering, entertainment, techniek tot en met de afbouw en nazorg.

Een succesvol event organiseren?

Geef in dit formulier aan wat wij voor u kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Evelien*. Zij helpt u graag verder.