Uw relatie evenement, een unieke ontmoeting

Ongeacht welk type relatiedag u organiseert, u wilt dat de genodigden er nog lang over napraten. U wilt hen raken en een ontmoeting creëren die inspireert, informeert en motiveert. En die bijdraagt aan het doel ervan.

Wij zorgen, dat uw klantendag, jubileum en kennisevent een dag wordt die uw klanten en zakelijke (samenwerkings)partners aan u bindt. En stuk voor stuk ambassadeurs zijn van uw organisatie.

Een beleving die jarenlang doorwerkt

Tijdens een relatie evenement mixen we het officiële gedeelte of de kennisoverdracht met een leuke activiteit:

  • Uw klantendag is een gelegenheid om elkaar buiten de normale setting te leren kennen. Uw klanten weten meer dan ooit waarom ze bij uw onderneming op de juiste plek zijn.
  • Uw officiële opening, jubileum en open dag zijn meer dan een mijlpaal en maken onderdeel uit van uw marketingcommunicatie, relatie- en klantbehoud.
  • Uw kennisevent, zoals een workshop, symposium, congres, (vak)beurs, bedrijfsfestival en kenniscafé worden meer dan de overdracht van kennis. Samen creëren we een beleving.

IMPACT

Uw relatie event staat bij ons niet op zichzelf. Deze wordt onderdeel van uw marketingcommunicatie, zodat zijn impact nóg groter is en een bijdrage levert aan de bedrijfsresultaten. Ook op lange termijn. U bindt uw klanten en relaties aan uw organisatie, wat de continuïteit van uw bedrijf en kwaliteit van uw dienstverlening stimuleert.

“Plan X Events laat niets aan het toeval over en dit resulteert dat op de dag zelf mogelijke problemen al zijn uitgesloten. Als medeorganisator kun je zelf ook genieten. Plan X Events houdt de begeleiding en organisatie strak in eigen hand en ontzorgt je volledig”.

Erwin Markerink, Virupa BV

Uw relatie evenement organiseren? Zo heeft u er geen omkijken naar

Afspraak is afspraak en wij regelen alles volgens de planning. Uw secretaresse of marketingteam heeft er weinig omkijken naar en kan zich richten op de eigen kerntaken, wetende dat de relatiedag in uitstekende handen is.


Welk type relatie evenement wilt u organiseren?

Organiseer onze klantendag Organiseer ons jubileum Organiseer ons kennisevent

Een succesvol event organiseren?

Geef in dit formulier aan wat wij voor u kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Evelien*. Zij helpt u graag verder.