Open Deurendag

Rensa Family Company

Evenement: Open Deuren dag

Aantal gasten: 1200

Locatie: Magazijnen Rensa Family Company

12 bussen stonden ’s ochtends klaar om de eerste 600 medewerkers met familie en vrienden mee op reis te nemen naar de magazijnen van Rensa Family Company. Alle bussen waren voorzien van de Rensa look & feel. In de bus ontvingen de bezoekers een reisgids met informatie over de organisatie, de magazijnen, weetjes en een leuke puzzel voor de jongsten.

De reis eindigde op het entertainment in het distributiecentrum. Hier stonden de foodtrucks klaar voor een heerlijke hapje en drankje aan de bar. Er was muziek, een photobooth, een toiletpottenrace en een minikermis voor de kids. Buiten was de opstelling van het totale wagenpark van Rensa.

Plan X Events was in nauwe samenwerking met het projectteam van Rensa verantwoordelijk voor het concept, voor de gehele planning en organisatie van de bussen en het parkeren, EHBO en verkeersregelaars en het ontvangst. Tevens richten wij het entertainmentplein in. Binnen 24 uur werd het Distrubutiecentrum van Rensa ingericht als een entertainmentplein en weer afgebouwd en opgeruimd. Een fantastisch samenwerking met een strakke productieplanning.