De vonk slaat over

De vonk slaat over

Evenement: ‘De vonk slaat over’ relatie-event en personeelsevent

Bedrijfsnaam: WBC Bouwgroep

Locatie: Theater de Storm in Winterswijk

Hoe zorg je voor een spetterend afscheid van de directeur? En hoe zorg je dat het overdragen van zijn functie aan zijn zoon en managementteam op de juiste wijze wordt overgebracht?

We hebben twee events mogen organiseren. Dag 1 voor de zakelijke relaties en onderaannemers en Dag 2 voor het het personeel, opdrachtgevers en familie en vrienden.

De inhoudelijke boodschap werd door improvisatietheater MIER prachtig vertaald door middel van sketches, theater en muziek. Het verleden, heden en de toekomst werden als krachtige boodschap verpakt in een interactief spektakel.

Events vol energie. Dit zagen we terug in alle onderdelen van het event. Het VIP ontvangst, maar ook bij de Asthon Brothers, de smaakvolle catering, het muziektrio Come Again en de Boston Tea Party die ervoor zorgde dat de dansvloer de hele avond goed gevuld was.

Als afsluiting volgde buiten een elektronisch vuurwerk waarbij nog eenmaal de vonk oversloeg.

Plan X Events heeft beide events geproduceerd in nauwe samenwerking met WBC Bouwgroep. We bedachten de titel: ‘De vonk slaat over’ en vertaalden dit naar een inhoudelijk programma. Het gehele uitnodigings- en registratietraject werd door ons verzorgd. Tijdens het inhoudelijke programma werden lange speeches vervangen door interactief theater, maar wel met de juiste boodschap en tone of voice. We decoreerden theater De Storm met eigen materialen van WBC Bouwgroep en het geheel werd in WBC stijl gedecoreerd.