Jubileum: 25 jaar in verbinding Waterschap Rijn en IJssel

Evenement:
Waterschap 25 jaar in verbinding
Bedrijfsnaam:
Waterschap Rijn en Ijssel
Locatie:
Dru industriepark Ulft
Aantal gasten:
350 gasten

25 jaar Waterschap Rijn en IJssel werd gevierd met als uitgangspunten: Trots – Verbinding – Familiegvoel.

Na een persoonlijk ontvangst werden de medewerkers meegenomen naar een spetterende jubileumshow. Onder leiding van presentatrice Lisanne Halleriet keken we samen met de medewerkers terug. Tijdens de jubileumshow met interviews, film, een quiz, animatie, muziek, werden de gasten meegenomen in 25 jaar Waterschap.

Na het officiële gedeelte was er tijd voor een uitgebreid foodfestival. De start van de feestavond werd verzorgd door de eigen Waterschapsband. Deze was speciaal voor het jubileum samengesteld. Daarna was het de beurt aan The Origionals. De gehele avond konden de gasten genieten van muziek, eten, drinken en vermaak. De Vinyl DJ zorgde op het terras aan het water voor een gezellige sfeer.

Plan X Events verzorgde samen met het Waterschap het gehele concept, de productie en begeleiding van het evenement. Dit event is een onderdeel van de jaarkalender voor het jubileum. Een jubileum vier je per slot van rekening een heel jaar. En biedt uitstekende mogelijkheden om de organisatie onder de aandacht te brengen.