Samen sterk de toekomst in

Evenement:
Bedrijvenpark Wijnbergen TV
Bedrijfsnaam:
Bedrijvenpark Wijnbergen
Locatie:
Studio MediaCows

Samenwerking, energie besparen en opwekken en het realiseren van een kennis- en
innovatiecentrum. Met die drie thema’s gaat Bedrijvenpark Wijnbergen de komende periode actief aan de slag. Met een collectieve aanpak valt veel winst te behalen, zo bleek tijdens een geslaagde uitzending van Bedrijvenpark Wijnbergen TV voor de ondernemers van het bedrijvenpark.

Bedrijvenpark Wijnbergen TV

De uitzending stond in het teken van pilot circulair en toekomstbestendig ondernemen waaraan Bedrijvenpark Wijnbergen meedoet. Het betreft een gezamenlijk pilotproject van de Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek (SIKA) en Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) met steun van de provincie Gelderland en gemeenten, waaronder Doetinchem.

Tafelgasten, dagvoorzitter en inhoudskundigen op afstand

Deze live uitzending was een prachtig voorbeeld van een gevarieerd programma waarbij de kijkers in een hoog tempo werden geïnformeerd en actief betrokken bij de verschillende thema’s. Onder leiding van dagvoorzitter Sjoerd Weikamp kwamen de verschillende organisaties aan het woord. De Hogeschool Arnhem Nijmegen, Parkmanagement Wijnbergen, Gemeente Doetinchem en Sika.  Interactieve gesprekken met de tafelgasten en inhoudskundigen op afstand werden afgewisseld met bedrijfsfilms, vlogs, polls en vragen van de kijkers.

De werving en communicatie vond in samenwerking plaats met www.festonmedia.nl. Studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen ondersteunden de productie.