Online conferentie Polis 2020

Evenement:
Polis Conference 2020 – Meet the Dutch
Bedrijfsnaam:
ACBN Evenementenbureau
Locatie:
Digitale conferentie: Industrial Studio’s
Aantal gasten:
933 uit 46 landen

Virtuele conferentie

De virtuele conferentie Polis 2020 is bezocht door een recordaantal bezoekers van 933. De beleidsmakers van Europese steden en regio’s én van de Europese Commissie kwamen uit 46 verschillende landen waarvan 214 uit Nederland. In totaal waren er 230 sprekers verdeeld over 40 sessies. Vanwege COVID-19 was de conferentie dit jaar volledig digitaal, met de Regio Arnhem Nijmegen en Provincie Gelderland als virtuele gastheer.

Meet the Dutch

Vier dagen inspiratie met ‘Meet the Dutch’ op Polis 2020. Vanuit de Industrial Studio’s produceerden we dagelijks het programma onderdeel Meet the Dutch. Van concept tot en met de begeleiding van het event. Elke dag werd onder leiding van dagvoorzitter Raymond Reesink een ander mobiliteits-innovatie uit de regio onder de aandacht gebracht. Een interactief Live programma van een half uur met een veel interactie en afwisseling.

Mobility Hubs, Smart charging the city, Changing mobility behaviour, Creating a Zero Emission Corridor waren 4 inspirerende praktijkcases waarmee de regio Arnhem – Nijmegen op de kaart werd gezet.

In opdracht van ACBN Evenementenbureau Nijmegen werd het programma geproduceerd.