The Future of Us – hybride event

Evenement:
The Future of Us
Bedrijfsnaam:
IPKW & Kiemt
Locatie:
Industrial Studio’s
Aantal gasten:
100 fysiek en 250 online

Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) vond op vrijdag 8 oktober het congrestival The Future of UsThe New World plaats. Een hybride event over de belangrijkste thema’s van nu: energietransitie, circulaire economie en innovatie. Met online verdiepingssessies, de razende reporter, key note sprekers, een netwerklunch, tafelgasten, diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie. En de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs door Jan Terlouw zelf.

The Future of Us – The New World’ heeft als doel met dit innovatieve netwerkevenement van Oost-Nederland de doelgroepen vertellen, inspireren en aan elkaar verbinden binnen de thema’s innovatie, energietransitie en circulaire economie om zo samen te versterken en te versnellen naar een duurzame toekomst. 

The Future of Us wordt georganiseerd door Kiemt en Industriepark Kleefse Waard. 

Als onderdeel van het kernteam is de programma coördinatie door Plan X Events verzorgd. De inhoudelijke programma onderdelen werden op elkaar afgestemd, de briefings met de sprekers verzorgd. De voorbereidende inhoudelijke gesprekken met dagvoorzitter en tafelgasten. Het aanleveren van de inhoud aan de marketing- en communicatie collega’s.

Een prachtig initiatief en fantastisch om een bijdrage te mogen leveren.

Voor  een impressie bekijk: Aftermovie The Future of Us-The New World 2021